Kontakta oss

INRIKES

Polisen klagar på maten under EU-kommenderingen

Publicerat

den

EU-TOPPMÖTET Polischefen för Storgöteborg, Erik Nord klagar på maten under den pågående kommenderingen kring EU-toppmötet i Göteborg. På Twitter har han till och med postat en bild.

Enligt polischefen är baguetterna som polisen fått under den pågående EU-kommenderingen undermåliga. För att bevisa sin poäng postade han en baguettebild på Twitter.

Även kändispolisen Peppe Larsson klagar på maten. I den efterföljande tråden till Eriks Börda twitterbild har kändispolisen synpunkter på curryn.

För EU-topparna har lunchen sett lite annorlunda ut. I onsdags åt ett 30-tal EU-toppar en trerätters middag med husets vin. Till förrätt serverades jordärtskockssoppa med gruyère och Karljohansvamptoast samt smörgåskrasse. Till varmrätt fick dom torskrygg från Västerhavet med purjolöksaska, picklad lök, blomkålspuré, smörig spetskål samt syrlig dill och löjromssås. För eventuella vegetarianer bjöds det på gnocchi med pumpa, brynt smör, hasselnötter och parmesan. Rätterna avslutades med en dessert bestående av vit chokladmoussebakelse på tryffelbotten fylld med en kompott på äpple och kanel.

Tycker du att polisens mat verkar undermålig eller ska dom låta bli att gnälla, Skriv en kommentar på vår Facebooksida.

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se