Kontakta oss

INRIKES

Stympad porrnazist känd över hela världen!

Publicerat

den

GÖTEBORG Nyheten om den häktade bombnazisten Viktor Melins självstympning med en yxa spred sig som vinden. På bara några dygn har den porrmissbrukande bombnazisten blivit känd över stora delar av världen.

Nyheten om den porrmissbrukande bombnazisten ViktorMelins självstympning har inte bara resulterat i en meme-explosion på sociala medier, den har även spridit sig till stora delar av världen. I skrivande stund har artikeln delats av åtskilliga amerikaner, australiensare, engelsmän, italienare, spanjorer och sist men inte minst bland våra nordiska grannar.

Framförallt är det den sanningsenliga men ack så sinnessjuka rubriken som har fångat omvärldens ögon. Men även händelsen i sig har väckt intresse. Bland läsarna som har kommenterat nyheten på sociala medier skriver många att Viktor Melin borde ha stympat sin penis istället för sitt finger. På nätet har många även spekulerat i om det var den synliga lajvyxan som återfinns i polisens förundersökningsprotokoll som användes under stympningen.

Maria Johansson
maria.johansson@aktuelltfokus.se