Kontakta oss

INRIKES

Sverigedemokraternas valarbetare demonstrerade med Nordiska Motståndsrörelsen

Publicerat

den

AVSLÖJANDE En av Sverigedemokraternas valarbetare i Norrbotten är aktiv inom Nordiska Motståndsrörelsen. Aktuellt Fokus kan nu avslöja hans aktivism inom NMR.

Aktuellt Fokus kan nu avslöja att en av Sverigedemokraternas valarbetare, Petter Andersson deltar på Nordiska motståndsrörelsens aktiviteter. Han har som valarbetare varit vid Sverigedemokraternas valstuga på Storgatan i Luleå. Enligt uppgifter till Aktuellt Fokus var han en av de aktiva som befann sig på plats vid valstugan i flera veckor. Ibland försökte han dölja sin identitet med SD-keps och solglasögon vid valstugan.

Andersson har vid flera tillfällen setts med NMR. När NMR demonstrerade på första maj i Boden var Andersson en av demonstranterna. Bilderna nedan är från demonstrationen och visar Anderssons deltagande.

En annan av NMRs aktiviter som Andersson deltagit på var under Prideveckan i Luleå i Juni. NMR försökte stoppa prideparaden men blev stoppade av polis och bortförda från platsen. Bilderna nedan är från prideparaden. Andersson försöker dölja sin identitet med solglasögon och keps.

Aktuellt Fokus har kontaktat Sverigedemokraterna i Norrbotten som  säger att man inte känner till uppgifterna. Sedan en tid tillbaka pågår det en kaosartad stämning i SD:s lokalgrupp och de saknar bland annat ordförande och vice ordförande efter flera avhopp.

 

Nicklas Andersson
nicklas.andersson@aktuelltfokus.se