INRIKES

Sverigedemokraterna: ”Välj sida och förbered dig för strid”

Foto: Politikerveckan Almedalen

INRIKES    Sverigedemokraterna rasar över Twitters avstängning av Donald Trump. Vill att Trump ska få sprida våldsuppmaningar. ”Välj sida och förbered dig för strid”, skriver riksdagsledamoten Tobias Andersson.

Under fredagskvällen fattade Twitter beslut att stänga president Donald Trumps konto på plattformen. Anledningen var för att presidenten brutit mot Twitters användarregler genom att uppvigla sina anhängare till att ta till våld. Några som inte är nöjda med Twitters beslut är Sverigedemokraterna. Under lördagen gick Sverigedemokraternas riksdagsledamot och Ungsvenskarnas talesperson, Tobias Andersson, ut och fördömde avstängningen av Donald Trump. Enligt Tobias Andersson är det en självklarhet att Donald Trump ska få uppvigla sina anhängare till våldsamheter. Allt annat är censur enligt riksdagsledamoten som skriver att det är dags att välja mellan yttrandefrihet och big techs censur och maktfullkomlighet.

Ledaren för den fria världen har blockats på Twitter. Det är dags för alla att välja mellan yttrandefrihet och big techs censur och maktfullkomlighet. Det går inte att stödja både yttrandefrihet och Twitters blockering av Trump. Välj sida och förbered dig för strid.”, skriver Tobias Andersson.

En stund efter att Tobias Andersson uppmanat människor att förbereda sig för strid valde Sverigedemokraternas officiella Twitterkonto att sprida uppmaningen vidare till över 90 000 följare.

Faksimil Twitter

Magnus Karlsson
redaktionen@aktuelltfokus.se

redaktionen@aktuelltfokus.se

KONTAKTA OSS

Vill du tipsa oss om en nyhet, eller vill du ge oss feedback och hjälpa oss bli bättre? Hör av dig till oss.

E-post: redaktionen@aktuelltfokus.se
Facebook: facebook.com/aktuelltfokus
Till anonymt kontaktformulär

OM AKTUELLT FOKUS

Aktuellt Fokus är en partipolitiskt obunden sajt för arbetarklass, av arbetarklass. Syftet med sajten är att förmedla ett arbetarvänligt perspektiv inom framförallt nyhetsvärlden och arbetslivet. Vill du annonsera hos oss, kontakta redaktionen@aktuelltfokus.se

Integritet

Aktuellt Fokus sparar cookies på webbplatsen i syfte att förbättra prestanda och användarupplevelser. Ingen data som samlas in kan identifiera privatpersoner.

Copyright © 2020-2021 - Aktuellt Fokus

till toppen av sidan