Kontakta oss

UTRIKES

Tiotusentals högeranhängare har omedvetet stöttat Mexikos revolutionära kommunister

Publicerat

den

HÖGERN    Den högerextrema programledaren Alex Jones erkände affärssamarbetet med zapatisterna i direktsändning. Tiotusentals högeranhängare har omedvetet finansierat revolutionära kommunister i södra Mexiko.

Den högerextrema programledaren Alex Jones erkänner att han finansierar revolutionära socialister och kommunister i södra Mexiko. Samma människor som han bokstavligt talat hatar.

Alex Jones blev känd för den breda allmänheten 2015 efter att Donald Trump gästade hans program The Alex Jones Show. Innan dess var han mest känd för att föra ut konspirationsteorier om bland annat utomjordingar och hemliga sammansvärjningar.

Sedan flera år har Jones livnärt sig på att sälja tröjor, muggar och kaffe till sina tittare. Just Alex Jones kaffe har blivit en snackis och föremål för många spekulationer på nätet. Kaffebönorna har nämligen misstänks vara odlade av kommunistiska kaffeodlare i Mexiko. Konspirationsteori? Nja.

Skärmdump från Alex Jones hemsida Infowars.

Kommunistkaffe

I flera år har kaffebönorna sålt som smör i solsken till högeranhängare världenöver och Alex Jones tar över 180 kronor per paket.

Efter åratal av spekulationer har Alex Jones slutligen erkänt – kaffebönorna kommer från EZLN-rörelsen, eller zapatisterna som de också kallas. En revolutionär socialistisk rörelse som finansierar sin kamp med bland annat kaffeodling.

Erkännandet har fått mängder av människor att skratta. Detta eftersom det innebär att tusentals högeranhängare har varit omedvetna delfinansiärer till den revolutionära socialismen i Mexiko.

Här nedan kan du se när Alex Jones erkänner varifrån han köper sitt kaffe.

I ett något förvirrat försvarstal påstår Alex Jones att zapatisterna egentligen inte är kommunister. Istället kallar han zapatisterna för en kommun.

Hur smakar kaffet då? Här kan du faktiskt beställa ett paket och ta reda på det själv. Enligt de amerikanska högerradikalerna smakar det i alla fall alldeles utmärkt.

Stöd röd journalistik – bjud på en kopp kaffe! ☕☕☕ Swisha en tia eller valfri slant till: 0720201984! Märk gåvan ”AF” ✌ (betalningsmottagare k.fredrikssom)

 

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se