Kontakta oss

INRIKES

Tittarna rasar mot TV4::s nya förnedrings-tv: ”sparkar på fattiga”

Publicerat

den

KLASSFÖRAKT TV4:s nya tv-program ”Kronofogden knackar på” gör underhållning av att människor hamnar i ekonomiska problem hos kronofogden. Nu kräver massor av tittare att storbolaget ska dra tillbaka serien.

I den Bonnierägda tv-kanalen ska tittarna följa med Kronofogden när dessa besöker ekonomiskt utsatta privatpersoner. Något som har kommit att röra upp känslorna bland tittarna. En av alla som har reagerat är debattören tillika förortskämpen Nabila Abdul Fattah. I ett öppet brev till TV4 på Facebook går hon till hårt angrepp mot kanalen samtidigt som hon vädjar till TV4 att lägga ner programmet ifråga. I inlägget skriver Nabila att det lika gärna hade kunnat vara hon som hade blivit exploaterad av TV4.

”Det ni valt att köpa in är inte ett jävla underhållningsprogram. Människors utsatthet är ingen, och bör aldrig ses som, underhållning. Det är inte en hälsosam eller ens respektfull människosyn.” skriver Nabila. Inlägget har på kort tid blivit en snackis på sociala medier och närmare tusen personer har gillat Nabilas öppna brev. ”hunger games är bara några steg bort från sånt här” skriver en upprörd person i kommentarsfältet.

Läs hela inlägget nedan.

https://www.facebook.com/nabila.albyfritidsgard/posts/1348097081942580

 

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se