Kontakta oss

NOTISER

Tre arbetare skadade på jobbet idag

Publicerat

den

1133831_1200_675
OTRYGGA SVERIGE | Under tisdagen har tre arbetare skadat sig på jobbet i de otrygga Sverige. Kvart i tolv skadade sig en anställd på Skandinaviska Byggelement i Hallstahammar utanför Västerås. I samband med hantering av mattor av armeringsjärn så har en vällt över den anställdes knä. Mannen ramlade även vid händelsen och slog i huvudet. Anställde fick följa med ambulans för kontroll och vård. Polispatrullen har uppgifter för en anmälan för vidare utredning av händelsen som en arbetsplatsolycka.

Vid tolvtiden så har en man vid ett charkuteri på Dalhemsvägen i Uddevalla. En anställd skurit sig i underarmen. Ambulans har varit på plats och den anställde har åkt till Uddevallas sjukhus.

Vid två tiden så skedde en arbetsplatsolycka i Vålberg utanför Karlstad. Det var när varor på tisdagseftermiddagen skulle lossas från ett flak som mannen tittade åt fel håll och fick armarna fastklämda. Olyckan inträffade på ett sågverk vid Norsälvsvägen i Vålberg. Mannen har klämts i båda armarna och transporterats med ambulans från arbetsplatsen. Arbetskamrater i närheten fick loss mannen och räddningstjänsten behövde därmed inte åka dit. Enligt SOS Alarm är mannen medtagen men vid medvetande. Polisen skrivit en anmälan om arbetsplatsolycka.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons