Kontakta oss

INRIKES

Turkiska Riksförbundet: ”Vi bör visa svenskarna att turkarna kan låta blodet rinna!”

Publicerat

den

trfdemo9april16STOCKHOLM| Igår demonstrerade Turkiska Riksförbundet på Sergels torg i centrala Stockholm. Inför anhängare som demonstrerade med den fascistiska terrororganisationen Grå Vargarnas flaggor manade Turkiska Riksförbundets vice ordförande till våld.

Turkiska Riksförbundet har genom årens lopp fått mängder med bidrag från svenska staten och andra aktörer i samhället. Igår demonstrerade riksförbundet i centrala Stockholm. På platsen syntes bland annat flaggor tillhörande den fascistiska terrororganisationen Grå Vargarna. En organisation som har gjort sig känd för att ha utfört attentatsförsök mot Påven.

På Youtube har ett översatt klipp börjat spridas bland turkisktalande minoriteter i Sverige. I klippet kallar Turkiska Riksförbundets vice ordförande i Sverige, Barbaros Leylani de närvarande turkarna för raskamrater. I inledningen av talet skriker han även ”Död åt armeniska hundar”.

Barbaros Leylani skanderade även att han vill att turkarna ska visa svenskarna och skandinaverna att turkarna kan låta blodet rinna och att de turkiska staterna måste enas. I publiken gjorde människor fascisthälsningar och jublade åt våldsuppmaningarna.

Turkiska Riksförbundet har genom årens lopp fått mängder med bidrag från svenska skattepengar. Så sent som i januari i år erhöll förbundet 519 962 kronor i statsbidrag för sin verksamhet av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Se det översatta videoklippet nedan.

https://youtu.be/99VOQxJXlao

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

gillaffbaf_banner3