Warning: Undefined array key "slug" in /customers/a/d/f/aktuelltfokus.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1092 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/a/d/f/aktuelltfokus.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1092 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/a/d/f/aktuelltfokus.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1092
Kontakta oss

NOTISER

Två brandmän skadade på jobbet – brandbil körde av vägen

Publicerat

den

ESKILSTUNA | En brandbil som befann sig i utryckning har voltat på länsväg 899 utanför Eskilstuna. Två brandmän har förts till sjukhus med ambulans. Nyligen dog en brandman i en arbetsplatsolycka när han vart påkörd vid en trafikolycka.

En brandbil har voltat på länsväg 899 norr om samhället Ärla i Eskilstuna kommun. Larmet om olyckan kom in till polisen vid 13.45.Två brandmän ifrån tankbilen är förda med ambulans till Mälarsjukhuset i Eskilstuna. I skrivande stund är deras skador okända. Räddningsstyrkan var i utryckning för att släcka en gräsbrand när de körde av vägen. Brandbilen tillhör deltidsstyrkan i Ärla och att den kört av vägen i en sväng.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons