Kontakta oss

NOTISER

Vi minns vår kära vän och medarbetare Erika Lygdman

Publicerat

den

erikaAKTUELLT FOKUS| En medarbetare och vän har gått bort.

Aktuellt Fokus kära vän och redaktionsmedlem, Erika Lygdman har avlidit. Erika avled efter en brandolycka på Södermalm i Stockholm natten till torsdag. Beskedet nådde redaktionen under eftermiddagen efter att läkarna konstaterat att hennes liv inte gick att rädda.

– Jag och Erika hade många samtal. Hon var en minst sagt färgstark person som gjorde intryck. Erika var en tillgång för Aktuellt Fokus och samtliga medarbetare är tagna av vad som har skett. Just nu är det svårt att förstå att hon är borta säger Aktuellt Fokus ledarskribent Kim Fredriksson för redaktionens räkning.

Erika blev 22 år gammal. Förutom sitt intresse för fri media var Erika även en aktivist som slogs för det hon trodde på. Hennes perspektiv färgade även det redaktionella arbetet på ett positivt sätt.

– Erikas intresse för programmering och datorer var stort och hon var en jävel på det hon gjorde. Politiskt stod hon upp för det hon trodde på, det vill säga tron på ett mer medmänskligt, solidariskt och jämlikt samhälle. Det är även så vi kommer minnas henne säger Kim Fredriksson som avslutande kommentar och tillägger att saknaden är stor.

Redaktionen har förlorat en kär vän och en duktig medarbetare. Tankarna just nu går till Erikas närmsta anhöriga. Vila i frid vår älskade vän.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

Fortsätt läsa
Annons