NOTISER

Katerina Janouch hyllade fotbollshuliganernas rasistattack


STOCKHOLM| Den kända författaren, sexologen och journalisten Katerina Janouch beskriver marockaner som gatuslödder och hyllar de våldsamma fotbollshuliganer och nazister som attackerade invandrare på Stockholms centralstation under fredagskvällen. Det framgår av kändissexologens Twitterkonto.

När Katerina Janouch fick nys om att grovt kriminella fotbollshuliganer och nationalister hade attackerat invandrare vid T-centralen i Stockholm utbrast hon i glädje på sociala medier.

På den sociala mikrobloggen Twitter gick Katerina Janouch ut och förkunnade sitt stöd för de våldsamma attackerna. ”Är det inbördeskrig mot det marockanska gatuslöddret på g” skriver hon och länkar Aftonbladets nyhetsrapportering om de våldsamma scenerna.

Därefter gick hon ut och deklarerade sitt stöd för några av Skandinaviens mest våldsamma fotbollshuliganer och nazister. ”Första gången jag är team huliganer” skriver hon i ett öppet meddelande till sina följare. Janouch ställningstagande har väckt stark kritik på nätet. Framförallt då huliganerna och nazisterna var ute efter att misshandla gatubarn.

janouch

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

6 kommentarer

6 Comments

 1. Adam

  2016-02-03 den 13:26

  Fy fan det luktar rikigt illa och känns som att historien upprepar sig. Nazismen och främlings fientlighet börjar ta fart i början av denna seklet också.

 2. Hanna

  2016-01-31 den 09:03

  Se upp för hennes vidriga åsikter, under ytan ligger annat dolda, hon vill framstå som feminist och för det fria och öppna samhället samtidigt som hon har kritiserat Sverige för att erkänna Palestina som stat, samtidigt som hon vet att Israel håller oskyldiga palestinska kvinnor i fängelse och att många har fråntagits sina hem o barn. Hon har även skrivit att hon som judinna ber alla människor att tänka på förintelsen. Ja, det gör jag och jag är en palestinsk kvinna har lärt mina barn om det hemska som hände under då. Men hon denna hemska människa har andra onda baktankar när hon uppvinglar andra till övergrepp mot dessa unga. Det är något annat hon vill åt, och hon gör det absolut inte för någon kvinnas rätt eller Sverige.Det krävs inte mycket för att se vad hon vill komma åt.

 3. Gunnel Ginsburg

  2016-01-30 den 18:51

  Ser vanligtvis alltid programmet Sverige i SVT på grund av den duktiga intervjuaren Anne-Marie Rauer. I kväll avstår jag för att slippa se kvällens gäst, nämligen denna Katerina. För övrigt en totalt ointressant person.

 4. Monica

  2016-01-30 den 15:09

  Så osmakligt….Att utrycka sig så om barn..Att i Sverige som vi har en lag MOT BARNAGA..

  Undrar hur hennes barn har det kanske soc skulle kolla upp det..om hon uppmuntrar till våld mot barn i sociala medier

  Borde hennes barn kollas upp

 5. Kenneth

  2016-01-30 den 12:54

  Bara att konstatera att det brunnit totalt för kärringen.

 6. Martin

  2016-01-30 den 11:40

  Kom ihåg, det satt aldrig lika många i Gulag som det fanns nazister och nazistkollaboratörer i östra Europa, en nåd vi betalar för idag.

  Tänker också på de 20+ åren som AFA höll oss förskonade för sånt här. De 20+ åren som AFA såg till att slödderet höll sig inomhus.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp