Kontakta oss

NOTISER

Katerina Janouch hyllade fotbollshuliganernas rasistattack

Publicerat

den


STOCKHOLM| Den kända författaren, sexologen och journalisten Katerina Janouch beskriver marockaner som gatuslödder och hyllar de våldsamma fotbollshuliganer och nazister som attackerade invandrare på Stockholms centralstation under fredagskvällen. Det framgår av kändissexologens Twitterkonto.

När Katerina Janouch fick nys om att grovt kriminella fotbollshuliganer och nationalister hade attackerat invandrare vid T-centralen i Stockholm utbrast hon i glädje på sociala medier.

På den sociala mikrobloggen Twitter gick Katerina Janouch ut och förkunnade sitt stöd för de våldsamma attackerna. ”Är det inbördeskrig mot det marockanska gatuslöddret på g” skriver hon och länkar Aftonbladets nyhetsrapportering om de våldsamma scenerna.

Därefter gick hon ut och deklarerade sitt stöd för några av Skandinaviens mest våldsamma fotbollshuliganer och nazister. ”Första gången jag är team huliganer” skriver hon i ett öppet meddelande till sina följare. Janouch ställningstagande har väckt stark kritik på nätet. Framförallt då huliganerna och nazisterna var ute efter att misshandla gatubarn.

janouch

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se