Kontakta oss

INRIKES

Misstänkta SD-våldtäktsmannen drev sajt som hängde ut sexbrottslingar

Publicerat

den

#METOO SD-mannen är misstänkt för att ha våldtagit en, vid tillfället berusad partikamrat. När Aktuellt Fokus börjar granska den sexbrottsmisstänkta mannen visar det sig att han har drivit en sajt som hängde ut sexbrottslingar och våldtäktsoffer.

SD-mannen har varit i tidigare kontroverser när det gäller sexbrott. Då var han däremot inte misstänkt för att ha våldtagit en berusad ung tjej. Istället hängav han sig åt att hänga ut sexbrottslingar och deras offer på en sajt som försvarades av Sverigedemokraternas ungdomsförbund, Ungsvenskarna. På sajten som var registrerad på mannen publicerades flera personuppgifter på sexbrottslingar. Offer hängdes också ut genom illa maskade uppgifter vilket gjorde det lätt att identifiera flera av dem. När ungdomsförbundets ordförande, Tobias Andersson, försvarade sajten sa han att den låg i linje med Ungsvenskarnas politik.

– Det ligger i linje med vår politik så jag ser inga problem med det här initiativet. Han vill synliggöra de absurda domarna, sade Andersson om den nu våldtäktsmisstänkta partikamraten, till tidningen Metro.

Efter Metros avslöjande och massiv kritik från flera uthängda sexbrottsoffer stängdes sajten ned på order av Sverigedemokraterna.

Karriärgosse som spås gå långt inom partiet

SD-mannen har spåtts ha en lysande karriär framför sig. I ung ålder har han lyckats bli en del av kretsen kring partiets innersta kärna. Personer inom partiet har beskrivit honom som arbetshäst och fullständigt lojal till ledartrojkan kring Åkesson, Mattias Karlsson och Richard Jomshof.

Mannen är ledamot i Sverigedemokraternas ungdomsförbunds verkställande utskott och är även anställd på Sverigedemokraternas gruppkansli i riksdagen. Förutom dessa poster är han även kriminalpolitisk utskottsledare för ungdomsförbundet. Mannen ifråga ska även bedriva grafisk formgivning åt SD.

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se