Kontakta oss

INRIKES

Nordeas bolagsstämma kuppades av kommunister

Publicerat

den

INRIKES Dagens bolagsstämma för Nordea blev en händelse som makteliten knappast lär glömma. Bolagsstämman infiltrerades nämligen av medlemmar från Kommunistiska Partiet som hade kuppat till sig talartid.

I vanliga fall brukar Karl-Gustav Nilsson synas på Facebook där han går under smeknamnet ”En hederlig svensk arbetare” och talar om situationen för den svenska arbetarklassen. Idag valde han att besöka Nordeas bolagsstämma för att tala klarspråk inför den rika makteliten. Bland annat kallade Karl-Gustav den närvarande församlingen för ”valutasvin” som han tvingas försörja. I talet gick den hederliga arbetaren till attack mot Nordeas tvättning av kriminella blodspengar.

”Annat kan sägas om den här församlingen, ni sitter i inte i några ekonomiska strypstockar och hederligheten är nog knappt befintlig. Nordea har godtyckligt låtit kriminella tvätta sina smutsiga blodspengar i banken, för det är klart alla pengar är ju lika värda i omsättningskalkylen.” sa Karl-Gustav Nilsson till de närvarande kapitalisterna.

På de främre raderna framför talaren satt Nordeas bolagstoppar. När Nilsson gick in på hur Nordea har hjälpt skattefifflare att inte göra rätt för sig, började flera av dem skruva på sig.

”Jag skulle också tro att vi har mer än en skatteflykting i det här rummet och även där är ju Nordea behjälpliga. Nästan 400 skatteparadisföretag är det bekräftat att Nordea låtit sätta upp åt sina mest förmögna kunder. Naturligtvis är detta toppen på ett isberg, det vet både ni och jag.” sa han och avslutade med att kapitalisterna inte ska tro att de kan sitta säkra i sina maktpositioner.

Se film nedan!

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se