Kontakta oss

INRIKES

SD-sympatisörens knivhot mot Chang Frick: ”Jag skär dig rakt av – tattarjävel”

Publicerat

den

FB_IMG_1472907688698HÖGERVÅLDET| Den kontroversielle chefredaktören Chang Frick har fallit offer för en rasistisk näthatare. På Facebook har Chang Frick lagt upp en skärmdump där den rasistiska näthataren angriper Fricks resanderomska ursprung och skriver att han ska knivskära honom.

Enligt Chang Frick började SD-sympatisören lägga sig i en diskussion om bilbränderna i förorten. Mannen började bete sig passivt-aggressivt och anklagade Nyheter Idag och Chang Frick för att springa globalisternas ärenden. När Frick sedan besökte mannens profil hade denne gjort en riktad statusuppdatering till SD-vänner och Chang Frick personligen.

I statusuppdateringen skriver mannen att han ska skära itu Chang Frick samtidigt som han använder det grovt rasistiska ordet ”tattarjävel”. När Aktuellt Fokus talar med Chang Frick säger han att det inte är första gången som han angrips på grund av sitt romska påbrå.

FB_IMG_1472907716059

Hur ser du på det här hotet?
– Jag bryr mig inte så mycket, jag har ju ingen aning om vad det är för människa men det är ju rätt uppenbart att det rör sig om en efterbliven person.

Han skriver bland annat att han ska attackera dig med kniv…

– Ja jag såg det. En sak är att den här Sverigevännen utmanar George Soros och världseliten men när han utmanar resande på knivslagsmål så har han ju tagit sig vatten över huvudet, säger Chang Frick och skrattar.
– Ska man skratta eller gråta över att socialstyrelsen har slutat sterilisera folk.

– Här är ett solklart fall där sterilisering behövs så idiotin inte tillåts spridas vidare. Chang Frick medger att han inte känner sig rädd. Därefter hånar han SD-sympatisörens näthat.

– Livets hårda skola. Han är välkommen in i Hatklubben så kan han få känna på livets hårda skola.

– Sådana Sverigevänner är inget annat än misslyckade blockmongon. Jag tycker lite synd om dem. Jag hoppas att han aldrig får barn.

Enligt våra uppgifter är han pappa till två söner.

– Herrejävlar, hur kan någon som inte kan stava producera sig själv? Världen är knäpp, säger Chang Frick innan vi avslutar samtalet.

FB_IMG_1472908419984
Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se