Kontakta oss

INRIKES

SD-topp avslöjad – hotade partikamrat: ”kommer sparka ner dig”

Publicerat

den

GÖTEBORG SD-toppen Jörgen Fogelklou har avslöjats med att hota en partikamrat i Sverigedemokraterna. I ett ljudklipp som först spreds internt i SD men som nu har läckt ut på nätet, hörs Jörgen Fogelklou hota partikamraten med våld upprepade gånger.

– Jag kommer slå ner dig, jag kommer ge dig en sån jävla käftsmäll, skriker SD-Göteborgs ordföranden Jörgen Fogelklou i ljudklippet.

Senare i klippet hör man SD-toppen hota partikollegan med att han bli nedskallad, nedsparkad och nedgrävd i en garderob.
– Jag är så jävla trött på dig och dina jävla typer. Kommer du hit, jag lovar dig. Jag kommer skalla ner dig. Jag kommer sparka ner dig. Jag kommer gräva ner dig i en jävla garderob, säger Jörgen Fogelklou.

Enligt Göteborgsposten spelades hoten in 2015. Upprinnelsen till dem ska ha varit ett privat bråk i samband med politikerveckan i Almedalen.

Nazistiskt Flashbackkonto

I ? kunde Aktuellt Fokus avslöja besvärande kopplingar mellan Jörgen Fogelklou och det nazistiska Flashbackkontot ”Afghan”.
På Flashback har den Fogelklou-kopplade användaren uppmanat till våld vid flera tillfällen. ”Afghan” uttryckte även grov rasism och sympatier för den nazistiska krigsförbrytaren Josef Mengele. Läs Aktuellt Fokus tidigare avslöjanden om Jörgen Fogelklou nedan.

SD-toppens grova rasism och våldsuppmaningar: ”Juden är roten till allting ont…”
SD-toppens konto på Flashback: ”jag skulle gladligen deportera varenda jävla svartskalle idag! Sieg heil!”
Så avslöjades SD-toppen Jörgen Fogelklous nazistiska Flashback-konto

Källa: GP.

 

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se