Kontakta oss

INRIKES

Skrik och burop när Wallenbergkoncernens bolagsstämma kuppades av kommunister

Publicerat

den

INRIKES Inför landets absoluta finansiella elit lyckades medlemmar ur Kommunistiska Partiet kuppa Wallenberg koncernen Investors årsstämma tidigare idag. Vilket slutade med att sociala medie-profilen, Karl-Gustav Nilsson, ställde kapitalisteliten mot väggen. ”Jag ifrågasatte väl hela deras existens” säger Karl-Gustav Nilsson till Aktuellt Fokus.

– Jag heter Karl Gustav Nilsson och hade vanligtvis börjat städa av slakteriet där jag arbetar vid den här tiden på dagen.
Men idag har jag kommit hit till er på Investors årsmöte för att ge en röst åt alla oss som jobbar och sliter åt er överklass, kapitalister och tjuvar.

Så inledde sociala medie-profilen Karl-Gustav Nilsson, känd under pseudonymen, ”En vanlig hederlig svensk arbetare”, sitt anförande på Wadlenbergkoncernen Investors årsstämma under tisdag eftermiddag.

Därefter fortsatte den hederlige arbetaren med att gratulera familjen Wallenberg till deras kommande valseger i förskott. För oavsett vem som än vinner valet kommer familjen Wallenberg och andra rika familjer fortsätta styra och ställa över svensk politik.

– Wallenbergsfären kontrollerar idag ensamma 40 procent av Stockholmsbörsen. Det är med anledning av detta jag vill ta tillfället i akt att gratulera Jakob Wallenberg och Investor till vinsten i höstens riksdagsval. För hur vi än röstar, egenanställda, tjänstemän och arbetare. Så är det ni som styr vårt land. Om regeringen är socialdemokratisk, borgerlig eller nationalistisk spelar ingen roll, sa Karl-Gustav Nilsson i sitt anförande.

Sen tog den kända slaktaren från Ludvika tillfället i akt att upplysa finanseliten om kapitalismens orimlighet vilket ledde till att Jacob Wallenberg gick i talarstolen och försökte svara emot vilket ledde till ett replikskifte.

Hur känns det att ha ställt Sveriges kapitalistelit mot väggen?

– Det känns skönt, jag fick säga mycket viktiga saker, bland annat tog jag upp det här med Saudiarabien under replikskiftet. Det vill säga att Wallenbergsfären kränger vapen till Saudiarabien. Det var en sån sak jag inte fick nått svar på och det är ju rätt så skönt.

Vad tyckte du om replikskiftet med Jacob Wallenberg?

– Vad han egentligen sa är att vi har demokrati och enligt den demokratiska ordning han pratar om har vi valt att ha marknadsekonomi. Det anser jag vara felaktig, vi bor i en marknadsdiktatur. Jag har fan aldrig valt att bo i marknadsekonomi.

Enligt Karl-Gustav Nilsson blev den samlade kapitalisteliten inte glada över hans anförande, istället började finansmännen skrika och bua. Vilket ledde till att Jacob Wallenberg tvingades lugna ner publiken genom att gå upp och förklara att demokrati och yttrandefrihet faktiskt gäller alla i Sverige.

– Dom buade, säger Karl-Gustav

Buade?

– Ja dom buade på mig efteråt, sen sa Wallenberg till dom att dom fick vara tysta då vi har demokrati i Sverige. Han pratade med dom ungefär som en lärare pratar med sina elever, säger han.

Kim Fredriksson
kim.fredriksson@aktuelltfokus.se