Kontakta oss

INRIKES

Turkiska fascister försöker stoppa kurdisk demonstration i Stockholm

Publicerat

den

14137937_10153883538046547_1532193668_nINRIKES|Turkiet har invaderat Kurdiska Rojava och ska med bomber skära stora hål i den kurdiska frontlinjen mot IS/Daesh. På facebook försöker turkiska fascister tysta kurder i Sverige som ska protester mot bomberna.

Turkiska fascister i Sverige försöker att tysta kurder i Sverige som känner stor oro över Turkiet invasion i kurdiska Rojava. Inför en demonstration som hålls i Stockholm mot Turkiet angrepp på kurdiska gerillan har turkiska fascister försökt med alla medel att få bort eventet på Facebook.

Turkiska regimen hävdar att man ska gå i krig mot IS/Daesh men målet är att bomba sönder det kurdiska motståndet. Turkiet har tidigare gjort allt man kan genom flertal bombningar av kurdiska YPG-gerillans positioner för att försvåra framryckningar mot Daesh. Turkiet har nu påbörjat den aggressiva offensiven mot kurderna i Rojava med stöd av USA och EU.

Erdogans utrotningspolitik och häxjakt på alla demokratiska krafter har legitimerats av EU genom flyktingavtalet och nu ställer sig USA officiellt bakom den turkiska regimen i deras invasion av Rojava.
Kurder i Stockholm kommer att demonstrera imorgon och hotet mot Turkiets minoriteter i utlandet som vågar kritisera landets aggressiva politik.

Nu försöker turkiska fascister få Facebook att ta bort eventet. Turkiska fascister har flera gånger hotat, attackerat och även försökt skjuta ihjäl en kurdisk demonstrant i Stockholm. En aktiv del i den turkisk fascistmiljön med verksamhet i Sverige är högerfascistiska terroristorganisationen Grå Vargarna.

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se