NOTISER

Här hånar de turkiska landslagssupportrarna Parisoffren under den tysta minuten

fotbollturkietTURKIET| Under den tysta minuten för Parisoffren i samband med Turkiets vänskapsmatch mot Grekland i fotboll i tisdags ställde turkiska landslagssupportrar sig upp på läktarna och började bua och håna de döda offren.
Publiken skrek “Soldiers never die, country never divided”. För att håna offren som sprängts och skjutits till döds av Turkiets allierade terrorister. Totalt mördades 129 personer i terrordåden i Paris den 13 november.

Tidigare stöd till ISIS

Turkiet är en av Islamiska Statens främsta allierade och den främsta handelspartnern när det gäller att köpa olja av terrornätverket. Turkiska agenter har även påträffats strida tillsammans med terrornätverket i Syrien. Turkiets regering har även bedrivit bombningar av anti-ISIS styrkor, under en rad tillfällen har ISIS gått till markangrepp samtidigt. Enligt Turkiet rör det sig om tillfälligheter men samtidigt står det klart att Turkiet har stöttat ISIS vid flera tillfällen.

Se landslagssupportrarnas hån nedan

Läs även
Turkiska staten stänger ner svenska Facebooksidor – Vill förhindra hjälpsändningar till ISIS-offer

Noam Chomsky: ”Nato-staten Turkiet samarbetar med Al Qaida”

Turkiska attacker mot anti-IS styrkor i Kobane

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se

4 kommentarer

4 Comments

 1. Jasmin

  2015-11-21 den 12:43

  E de bara Paris som är värd en tyst minut. Har alla andra som har döt i Libanon,Turkiet,syren,Palestina,glömts bort eller. Alla människor har lika värde i mina ögon

  • micke

   2015-11-21 den 19:10

   Mycket bra skrivet

 2. Ricky

  2015-11-18 den 21:20

  svin som inte har någon respekt i kroppen. Men turkarna har visat sin syn på andra människor genom Turkiet behandling av landets minoriteter och militärens/polisens övervåld som hyllas av regeringen.

 3. Patrik Ohlsson

  2015-11-18 den 18:10

  Tycker inte att det turkiska landslaget skall drabbas p.g.a. deras idioter till supportrar. Porta istället dem turkiska landslagssupportrarna som förnedrar både sig själva och andra från fotbollen för all framtid.

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upp