Kontakta oss

NOTISER

Här valarbetar Hells Angels medgrundare för Sverigedemokraterna

Publicerat

den

MALMÖ   Aktuellt Fokus har tidigare rapporterat om den förre Hells Angels-medgrundaren Johnny Larsen. I samband med hotfulla protester mot hemlösa i Malmö har Larsen kommit att bli ett känt ansikte för Malmös hemlösa

På internet har den tidigare tungt kriminella antiziganisten fungerat som en slags organisatör för människor i den rasistiska näthatsmiljön. Förutom att vara en del av den rasistiska näthatsmiljön har Johnny Larsen synts aktivt ute på gatorna det senaste året. Förutom att ha försökt stjäla banderoller från meningsmotståndare, trakasserat romer och demonstrerat utanför hemlösas boplatser har Johnny Larsen även valarbetat för Sverigedemokraterna.

I samband med SD:s hårt kritiserade annonskampanj i Stockholms tunnelbana polisanmälde Johnny Larsen även Lundapolitikern Hanna Gunnarsson efter dennes uttalanden om SD:s antiziganistiska affischer. Gunnarsson hade gått ut med att hon ansåg att människor skulle förstöra propagandan i frågan. Något som kränkte Sverigedemokraten Larsen.

I samband med Gunnarssons uttalande och Larsens anmälan gav okända människor sig på Lundapolitikerns bil och vandaliserade den med färg utanför hennes hem.

Här valarbetar Hells Angels medgrundare för Sverigedemokraterna
sd1

sd2

sd3

Läs även: SD Malmö vill ge vård åt återvändande ISIS-terrorister
https://aktuelltfokus.se/budgen-sd-vill-att-malmoborna-ska-betala-for-isis-terroristernas-rehabilitering/

Redaktionen
redaktionen@aktuelltfokus.se