Kontakta oss

INRIKES

Rebecca Weidmo Uvell kastar sten i glashus

Publicerat

den

INRIKES Rebecca Weidmo Uvell kritiserar en debattör för att den kritiserat Ebba Busch Thors utseende. Samtidigt ignorerar hon att hon själv attackerat folks utseende i sina inlägg.

För några dagar sedan skrev Lisa Pelling en ledartext på Dagens Arena. En del av ledartexten handlade om partiledaren Ebba Busch Thors utseende. En av dom på högerkanten som reagerade är Rebecca Weidmo Uvell.

Uvell skrev ett inlägg på sin blogg. Blogginlägget kritiserar vänstern och Pelling för att ge sig på sina politiska motståndares utseende. Samtidigt påstår hon att hon aldrig skulle sänka sig till samma nivå och ge sig på meningsmotståndares utseende.

Uvell ljuger återigen och kommer med felaktigheter vilket Aktuellt Fokus rapporterat om flera gånger tidigare. För bara några månader sedan när Sverige fick en ny regering valde högern att dreva mot den nya kulturministern Amanda Lind. Anledningen var hennes utseende. Lind har dreadlocks vilket högern anser vara fult och opassande. Uvell var en av de som deltog i drevet mot Linds utseende.

Nicklas Andersson
nicklas.andersson@aktuelltfokus.se